The gömme rezervuar Diaries

Wiki Article

This Internet site is utilizing a safety company to protect itself from on-line attacks. The action you only executed activated the security Option. There are plenty of actions which could set off this block which include submitting a certain term or phrase, a SQL command or malformed details.

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili lawnıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve four hundred kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

VitrA İnovasyon Merkezi tarafından zorlu dayanıklılık testlerine tabi tutulan ve her birini büyük başarıyla tamamlayarak tescillenen VitrA gömme rezervuar modelleri uzun yıllar boyunca ilk günkü zindeliğinde hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Duvar içinde gizlenen gövdesinin yanı sıra dışarıya gömme rezervuar servisi yansıyan bölüm gömme rezervuar servisi olan mükemmel görsel ve işlevsel tasarıma sahip kumanda paneli bulunduğu ortama değer katar. Alan kazandıran ve kullanıldığı mekâna genişlik hissi katan gömme rezervuar modelleri contemporary çizgilere sahip olan tasarımı ile ortamın ambiyansına pozitif etki yapar.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca gömme rezervuar servisi oturmalıdır.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, cease valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metal ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Geniş fiyat skalası ile klozet veya alaturka tuvaletler için kullanıma uygun olan modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Vitra markasına ait ürünleri tercih ederek uzun yıllar gömme rezervuar servisi keyifle kullanabilirsiniz. Vitra rezervuar indirim fırsatlarından faydalanarak bütçenize katkı sağlamak için on the net alışveriş sürecini tercih edebilirsiniz. Ayrıca alışveriş sürecinde Vitra rezervuar kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol sayesinde kaliteli ve kullanışlı banyo ekipman aletlerine sahip olabilirsiniz.

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğBritish isles su girişine filtre takılması

Your browser isn’t supported anymore. Update it gömme rezervuar servisi to have the most effective YouTube experience and our most up-to-date functions. Learn more

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page